HAAD 2024 | Happy Lunar New Year

Dear: Valued Customers and Partners,

The year 2023 is nearly ending and the year 2024 is approaching. HAAD wishes to send you the best wishes for 2024 – the year of the dragon.

Thank you all for accompanying us throughout the past year on journeys full of hardships but also full of joy and sublimation.

We always feel grateful when we wake up every morning to be able to work and contribute to society as well as be grateful for the choices of our customers and partners who have chosen us on the path to accompany your projects.

Wishing us further progress, bold ideas, speed, and efficiency to bring a prosperous new year.

HAAD Group.

***

Kính gửi: Quý khách hàng và các đối tác thân mến,

Một năm 2023 sắp qua đi và đón năm 2024 đang tới gần. HAAD mong muốn gửi đến Quý khách hàng và các đối tác những lời chúc tuyệt vời nhất cho năm 2024.

Cảm ơn Quý khách, quý bạn suốt năm qua đã đồng hành cùng chúng tôi trên những chặng đường đầy gian nan nhưng cũng đầy niềm vui, thăng hoa.

Chúng tôi luôn cảm thấy biết ơn khi mỗi sớm thức dậy còn được làm nghề, được cống hiến cho xã hội cũng như biết ơn những sự lựa chọn của Quý khách hàng và đối tác đã chọn chúng tôi trên con đường đồng hành cho các dự án.

Chúc cho chúng ta có những bước tiến mới xa hơn, các ý tưởng táo bạo, tốc độ và hiệu quả để mang đến một năm mới phát triển đầy thịnh vượng,

HAAD Group.

20240205 haad greetings 2024

From: HAAD’s BC team.

Leave a Comment

WE ARE

HAAD ARCHITECTS

HAAD is a dynamic and innovative Hanoi-based architecture firm specializing in planning, landscape, and architecture. Since 2005, we have completed many minor to big projects recognized by local clients and international partners. Led by architects and professors with more than 20 years of experience, our portfolio includes urban planning, urban design, landscape design, and architecture based on conservation, sustainability, and local cultures.