HAAD Design Survey | Cambodia

HAAD DESIGN | CAMBODIA PROJECT – THE FIRST SURVEY

BUỔI KHẢO SÁT ĐẦU TIÊN DỰ ÁN Ở CAMPUCHIA CỦA HAAD

haad vp 27 1

For the first time, Haad approached a planning project in a foreign market, specifically the Kingdom of Cambodia. This is truly a new opportunity and a challenge to contribute to the development of Cambodia and bring good living values to the people here while still being consistent with the local culture.

We invited Rdesign company to accompany us on the first survey in Phompenh and together proposed unique ideas according to the investor’s wishes.

We felt as familiar as our homeland when we arrived in this place. We had indescribable emotions when approaching nature, climate, people, their language, and an exceptional lifestyle.

The road ahead is still long, but with enthusiasm, dedication, and constant creativity, HAAD will gradually conquer difficulties to bring the most value to the community and the neighborhood country’s general development in the future.

Lần đầu tiên Haad tiếp cận với dự án quy hoạch thuộc thị trường nước ngoài, cụ thể là Vương quốc Campuchia. Đây quả thực là một cơ hội mới cũng như thách thức làm sao để góp phần cho sự phát triển của Campuchia và mang đến những giá trị sống tốt đẹp cho con người nơi đây mà vẫn phù hợp văn hóa bản địa.

Chúng tôi đã mời kết hợp cùng công ty Rdesign worldwide Singapore để cùng đồng hành trong chuyến khảo sát đầu tiên tại Phompenh và cùng nhau đề xuất đưa ra những ý tưởng độc đáo theo những mong muốn của chủ đầu tư.

Khi đặt chân đến nơi này, chúng tôi cảm thấy thân thuộc như quê hương mình và những cảm xúc thật khó tả khi tiếp cận với thiên nhiên khí hậu, con người, ngôn ngữ của họ cũng như phong cách sống rất đặc biệt.

Con đường phía trước còn dài nhưng với lòng nhiệt huyết, sự tận tâm và sức sáng tạo không ngừng, HAAD sẽ từng bước chinh phục những khó khăn với nguyện vọng mang đến nhiều nhất những giá trị cho cộng đồng và sự phát triển chung của nước bạn trong tương lai.

Leave a Comment

WE ARE

HAAD ARCHITECTS

HAAD is a dynamic and innovative Hanoi-based architecture firm specializing in planning, landscape, and architecture. Since 2005, we have completed many minor to big projects recognized by local clients and international partners. Led by architects and professors with more than 20 years of experience, our portfolio includes urban planning, urban design, landscape design, and architecture based on conservation, sustainability, and local cultures.